. Tehnica de calcul second hand
Tel: 0722 324 432Luni-Sambata 10:00-20:00

Tehnica de calcul second hand

Posted in: Calculatoare second hand, Recomandarea specialistului, Servere second hand Started by

Tehnica de calcul second hand

Recomandarea specialistului: Tehnica de calcul second hand

Tehnica de calcul second hand poate insemna o investitie foarte buna atat pentru o firma mica sau medie cat si pentru acasa, in conditiile pietei romanesti si a puterii financiare de care dispunem. Pentru aceasta insa trebuie tinut cont de mai multe aspecte dintre care putem enumera: scopul achizitiei (pentru ce am nevoie de acest hardware?), puterea de calcul necesara acum si cea previzionata pe urmatorii trei ani (minimum), solutiile software pe care merg acum si in viitor pentru a utiliza pe o perioada cat mai mare hardware-ul fara a face un rabat mare la puterea de calcul necesara pentru desfasurarea activitatilor in conditii normale.

Tehnica de calcul second hand are avantajul brandului si implicit al calitatii. Daca stim ce alegem, aceasta tehnica mai are o resursa de viata de aproximativ 5 ani, timp in care poate fi folosita cu succes fara pericolul unei uzuri morale apreciabile.

In ce priveste statiile de lucru recomandam procesoare incepand cu Core2Duo la 2.5 GHz in sus, minim 4GB RAM (preferabil 8GB DDR2/3) si o placa video Nvidia Quadro care poate face fata cu succes majoritatii aplicatiilor, inclusiv redare video HD sau CAD 3D. Recomandam aceasta configuratie si pentru acasa, cu conditia sa nu aveti pretentii la jocurile mai noi de 2012.

Pentru servere, alegerea este un pic mai dificila si recomandam o analiza atenta in functie de destinatie, aplicatii, redundanta, putere de calcul necesara si alti parametri. Daca este posibil, consultati-va cu un specialist care sa nu fie vanzatorul sau tehnicianul de service.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact US

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

%d blogeri au apreciat: