. Top 10 programe gratuite indispensabile acasa sau la firma | hostingbv.com
Tel: 0722 324 432Luni-Sambata 10:00-20:00

Top 10 programe gratuite indispensabile acasa sau la firma

Posted in: Programe si solutii software, Recomandarea specialistului, Software si noutati Started by

Top 10 programe gratuite indispensabile acasa sau la firma

Recomandarea specialistului:
Top 10 programe gratuite indispensabile acasa sau la firma!

Program antivirus dezvoltat de Microsoft pentru a fi simplu de instalat și de utilizat. Rulează silențios și eficient în fundal și nu trebuie să vă puneți problema întreruperilor sau actualizării. Este gratuit pentru home-useri si pentru firme cu pana la 10 calculatoare. Din pacate nu mai merge pe Windows XP.
– Creeaza PDF-uri profesionale din cateva click-uri
– Este un program gratuit atat pentru home cat si pentru office
– Poti crea PDF-uri din orice program utilizezi
Unul din cele mai vechi si mai populare view-ere de poze, se distinge prin rapiditatea cu care deschide pozele si prin functiile primare de editare. Ca si functii putem enumera:
-view
-convert
-optimize
-scan&print
-create slideshow
-batch processing
-play movies and sound
In plus putem instala o multitudine de plugin-uri cu care poate deschide documente CAD sau alte formate mai rar utilizate.
TeraCopy este un program de copiere de fisiere la viteza maxima posibila, atat de pe un hard disk de altul cat si in retea. Foarte util mai ales in cazul copierii volumelor mari de date.
Un player multimedia simplu si eficient care reda orice format video la o calitate superioara.
LibreOffice este o suită office complexă. Interfața curată și instrumentele sale puternice vă permit să vă dezvăluiți creativitatea și să măriți productivitatea. LibreOffice integrează mai multe aplicații care îl fac cea mai puternică suită Office Liberă și Gratuită de pe piață. Nu inteleg de ce ai avea nevoie de mai mult pentru acasa sau la birou. Este full compatibil cu formatele Microsoft Office astfel incat orice document se poate crea, edita si salva fara probleme.
Un program gratuit de scris CD-uri si DVD-uri, foarte simplu si eficient.
Cel mai popular si mai folosit program pentru remote desktop, folosit de toti profesionistii pentru administrarea si troubleshooting-ul computerelor la distanta. Indiferent ca doresti sa ajuti un prieten sau ca un prieten sa te ajute, TeamViewer este solutia care te scoate din dificultate.
7-Zip este un program gratuit de arhivare/dezarhivare care suporta orice format de arhiva.
Celebrul si cel mai popular player audio din toate timpurile este indispensabil pe orice computer.
Toate programele de mai sus si inca multe altele pot fi descarcate si instalate rapid din doar cateva click-uri de pe site-ul ninite.com. De aproximativ doi ani acest site a devenit preferatul administratorilor de retea care astfel reusesc sa economiseasca foarte mult timp cu instalarea sau reinstalarea statiilor de lucru. Programele de pe acest site se instaleaza automat si sunt curate – nu contin extra toolbar-uri sau alte junk-uri.

0 Comment

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact US

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

%d blogeri au apreciat: