Virtualizare servere

Chiar daca pentru unii virtualizarea pare ceva de domeniul SF-ului, in esenta se refera la a putea rula de pe aceeasi masina fizica (server sau statie de lucru) mai multe sisteme de operare simultan, fiecare sistem de operare putand rula la randul sau o suita de programe (aplicatii) specifice – de la o suita de aplicatii office pana la aplicatii specializate care necesita un environment specific pentru a rula.

Virtualizare de desktop-uri

Reprezinta o adevarata revolutie pentru firmele mici si mijlocii (intre 10 si 200 calculatoare). Pe langa cresterea drastica a securitatii datelor permite o reducere a costurilor IT chiar cu pana la 70%. Practic ai minicloud-ul tau privat intr-un singur server iar utilizatorii pot avea desktop-ul lor pe orice ar lucra – calculator, laptop, tableta sau chiar telefon – si de oriunde ar lucra – de la sediul firmei sau sediul clientilor, de acasa sau de pe plaja…

Cloud privat

In calitate de parteneri autorizati VMware detinem expertiza, competentele si suportul necesar pentru a oferi solutii si a implementa solutii de virtualizare si cloud privat pentru companii la orice nivel.