Instalatiile de curenti slabi pe care le proiectam si executam cuprind: instalatii de semnalizare la incendiu, instalatii de control acces, instalatii antiefractie, instalatii de supraveghere video, instalatii de sonorizare, instalatii de ceasoficare si o parte de automatizari conexe in functie de natura si cerintele proiectului. In ultimii 5 ani am proiectat si executat toata gama de instalatii de curenti slabi pe diverse tipuri de obiective – de la case rezidentiale la sedii de birouri, hoteluri si hale industriale – ceea ce ne confera o experienta semnificativa de la faza de proiectare si avizare pana la finalizarea executiei si predarea lucrarii catre beneficiar.

Succesul nostru in acest domeniu unde exista o concurenta acerba vine din principiile pe baza carora ne desfasuram aceasta activitate. Cel mai important principiu pentru noi este cerinta beneficiarului. Incercam si pana acum am reusit cu brio sa oferim cele mai bune solutii tehnice care sa satisfaca sau sa depaseasca cerintele beneficiarului, la cel mai bun raport calitate/pret. Stim ca de la conceptul initial pana la predarea proiectului este o cale lunga si stim ca proiectul trebuie sa sufere multe modificari pana sa ajunga sa satisfaca toate cerintele.

Un alt atu al succesului nostru este faptul ca noi urmarim indeproape procesul de executie pentru ca totul sa decurga corect si reusim sa depistam din timp eventualele neconcordante intre proiect (partea teoretica) si situatia concreta din santier (partea practica), pentru a le putea remedia fara eforturi si costuri suplimentare. Deasemeni veghem cu atentie respectarea tuturor normelor de calitate la montaj, care in final vor asigura calitatea proiectului final. Respectam cu strictete termenele de predare, atat cele intermediare cat mai ales termenul final, atat in procesul de proiectare cat si la executie.

Urmarim inca din faza de concept partea economica a solutiilor propuse. Suntem constienti de faptul ca pretul final al proiectului este dat de totalitatea partilor sale si incercam sa reducem costurile de material si manopera pe fiecare particica din ansamblul proiectului.

Am cautat si am incheiat contracte de achizitie cu producatori si importatori de echipamente la prima mana pentru a putea oferi cele mai bune preturi de pe piata pentru echipamentele si materialele pe care le integram in proiectele noastre.