. Cabinet individual de psihologie “Gherasim Catalin Marius” | hostingbv.com
Tel: 0722 324 432Luni-Sambata 10:00-20:00

Cabinet individual de psihologie “Gherasim Catalin Marius”

Dl. psiholog Catalin Marius Gherasim este unul din primii nostri clienti, acest website fiind la a doua editie. Mai multa informatie pe un design modern bazat pe un template premium.
 • Cabpsi.ro
  Cabpsi.ro
 • Cabpsi.ro
  Cabpsi.ro
 • Cabpsi.ro
  Cabpsi.ro
 • Cabpsi.ro
  Cabpsi.ro

Cabinet individual de psihologie “Gherasim Catalin Marius”

Psihologul Catalin Gherasim va ofera acum gratuit seria de prezentari video care trateaza subiecte actuale legate de afectiunile lumii moderne: stres, anxietate, anorexie, bulimie, depresie, fobii, tulburari, ortorexii, paranoia, dar si subiecte generale cum ar fi educatia si vocatia copiilor.

Terapia cu lumină are deja o istorie îndelungată. Prima sursă de lumină folosită în tratamentele medicale a fost lumina solară.Chiar şi în Egiptul Antic, lumina soarelui era folosită ca tratament medical. Ulterior, Hipocrate a descris cum lumina solară vindecă multiple afecţiuni medicale. Deşi helioterapia nu beneficia de o explicaţie medicală pe atunci, puterea ei de vindecare era evidentă, iar medicii romani şi arabi au introdus-o în practica medicală curentă. Astăzi, se ştie că organismul transformă lumina în energie electrochimică, care declanşează reacţii biochimice intracelulare în lanţ – iar acestea nu se limitează la zona de piele tratată, şi pot implica întregul corp.

Contact US

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

%d blogeri au apreciat: