Total site-uri construite si gazduite
Vizitatori pe site-uri/luna
Magazine online construite si gazduite
Numar de produse in magazine
Site-uri pe platforma WordPress
Domenii gazduite

Noi nu facem cele mai frumoase site-uri. Nu acesta este scopul nostru. Noi gandim website-urile ca si unelte de marketing. Surprinzator de multi designeri cu experienta nici macar nu cunosc acest lucru si nu pun accentul pe el. Ei fac site-uri care arata excelent. Din pacate site-urile clientilor lor nu sunt apreciate de motoarele de cautare si, ca rezultat, nu genereaza trafic. Continutul acestor site-uri nu este focusat pe nevoile beneficiarilor ceea ce opreste din start vizitatorii sa devina potentiali clienti. Aceste site-uri pot fi superbe… dar in acelasi timp sunt doar esecuri. Aceasta din cauza ca nu genereaza rezultate.

Consideram ca beneficiarii site-urilor noastre au nevoie de website-uri de succes pentru a-si dezvolta afacerile online. Aceste website-uri trebuie sa raspunda unor cerinte (enumar doar cateva directii exemplificative):

Indexare si rank bun in motoarele de cautare, in special Google;

-Atragerea interesului pentru vizitatorii targhetati;

-Focusare pe nevoile acestor vizitatori;

-Marirea timpului petrecut de vizitatori pe site si incurajarea acestora sa revina;

-Oferirea raspunsului dorit (contact, vanzare, etc.)

Acestea sunt directiile in care actionam in munca noastra de webdesigneri. Asa cum spuneam mai sus, abilitatea noastra de a crea site-uri de succes pentru clientii nostri determina in mod direct cresterea afacerii acestora si desigur si a afacerii noastre deoarece un client multumit cu siguranta ne va aduce alti clienti si deasemenea vom fi preferati de clientii existenti pentru dezvoltari viitoare. Acesta este modelul de business “win-win” pe care noi ne construim afacerea.

Un design de succes este mai mult decat a face un layout, a pune pe el ceva continut, a insera cateva poze, a utiliza continut media si, pentru aceasta a cere sute sau mii de euro… Eforturile noastre in dezvoltarea unui design de succes trebuie sa produca rezultate, trafic si vanzari.

In acceasi directie gandim si magazinele online pe care le dezvoltam. Consideram ca pentru un magazin de succes nu este relevanta marimea, designul sau functiile oferite ci eficienta sa in a vinde produsele oferite. Ca sa exemplificam ne putem uita pe cel mai mare magazin online din lume si anume amazon.com. Anul trecut amazonul a investit 40 milioane de dolari intr-un studiu de redesign care a dus la designul actual al site-ului – o interfata spartana, alba, cu multe poze de produse si nimic altceva care sa distraga atentia vizitatorului de la scopul acestui site – acela de a vinde. Cum noi nu ne-am propus sa reinventam roata, incercam sa urmarim tendintele in domeniu si incercam sa integram aceleasi facilitati in magazinele noastre. Putina lume intelege cata munca si cata cercetare, cate ore dedicam studiului pentru a putea oferi clientilor nostri unelte de vanzari profesionale, de succes, la preturi accesibile.

Ne adresam in principal urmatoarelor categorii de clienti:

-Clienti care au afaceri mici si mijlocii nu au inca un website si care recunosc ca au nevoie de unul sau au deja un website vechi, prafuit, cu continut “fosilizat” care resimt nevoia unui refreshment si sunt dispusi sa investeasca in marketing si promovare online (cea mai ieftina, eficienta si profitabila forma de marketing si promovare moderna din punct de vedere costuri versus profit).

-Persoane fizice care au o idee sau doresc sa-si dezvolte o afacere online, oameni care au incetat sa viseze si sa faca planuri si doresc sa treaca la actiune.

Tuturor acestor clienti le oferim nu doar un instrument de business ci si cunostintele si experienta noastra pentru a conduce cu succes si a reusi in acest tip de afacere care necesita anumite cunostinte specifice pentru a creste si a produce profit.

Desigur suntem dispusi sa ne etalam talentul si experienta si in proiecte de anvergura pentru clienti mari, care doresc sa exploreze idei noi si inovative de promovare online sau doresc aplicatii online care sa rezolve probleme specifice la costuri reduse.